Despre noi şi alte informaţii - magazin online cu piese scutere

Contactaţi-ne! 0740-19.36.26

Piese scutere

Moto.com.ro: echipamente moto si accesorii     Casti moto MT Helmets

Cautare dupa model
Informaţii


Despre noi şi alte informaţii

Piese scutere

 

Prezentare

www.piese.com.ro este magazinul online ce oferă o gamă completă de piese scutere. În plus, cu ajutorul panoului de control aferent contului dvs., vă puteţi verifica comenzile, edita adresele de facturare şi livrare, imprima facturile aferente şi multe altele!.

 

Comandă. Cum cumpăr

Pentru a comanda un produs din magazinul online www.piese.com.ro, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli. Adăugaţi produsul dorit în coşul de cumpărături, dând click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ, aflat în pagina produsului. Dacă doriţi să adăugaţi în coş şi alte produse, repetaţi această acţiune pentru fiecare produs dorit. Coşul cu produse are o valabilitate temporară pentru vizitatorii neautentificaţi şi o valabilitate permanentă, până la revenirea dvs. pe site, pentru clienţii care s-au înscris pe site-ul nostru şi sunt autentificaţi în contul lor personal. Creearea unui cont se face gratuit şi nu este condiţionată de nimic. După ce aţi adăugat toate produsele dorite în coş, daţi click pe butonul COMANDĂ, aflat în pagina coşului de cumpărături. Apoi urmaţi paşii necesari pentru completarea datelor de livrare şi plată, dând click pe butonul CONTINUĂ. Completaţi integral datele necesare în formularul de comandă şi trimiteţi comanda apăsând butonul TRIMITE COMANDA!. Imediat după trimiterea comenzii veţi primi un email automat cu detalii complete despre comanda dvs. şi despre modalităţile de livrare şi plată alese. Deşi acceptăm şi comenzi telefonice sau prin email, nu recomandăm utilizarea acestui mod de comandă, întrucât nu oferă niciunul din avantajele comenzii online şi a existenţei unor date scrise aferente contului dvs. Pentru orice comenzi vă recomandăm folosirea coşului de cumpărături. În orice moment al navigării dvs. pe site-ul nostru vă puteţi răzgândi asupra comenzii, puteţi edita sau şterge conţinutul parţial sau integral al coşului sau puteţi adăuga alte articole. Puteţi oricând accesa coşul de cumpărături dând click pe butonul CONŢINUT COŞ din dreapta ecranului, din caseta cu titlul 'Coş cumpărături'.

 

Returnarea produselor

Vânzătorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului, numai în condiţiile actului normativ menţionat, dreptul ca în termen de 14 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterala în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese către cumpărător, în condiţiile legii.

Dacă doriti sa returnati sau schimbati un articol achizitionat de pe www.piese.com.ro, va rugam sa trimteti un email cu solicitarea dumneavoastră pe următoarele adrese de email: [email protected] si [email protected].

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 34/2014, termenul de returnare sau inlocuire a unui produs achizitionat prin comert electronic este de 14 zile calendaristice de la achizitionarea acestuia. Totodată, denunțarea unilaterală a contractului de vânzare la distanță și returnarea produselor este aplicabilă doar clienților persoane fizice și doar pentru comenzile livrate prin curier.

In conditiile returnarii unui produs, clientul trebuie sa ne puna la dispozitie un cont bancar (cont IBAN) format din 24 caractere, unde se va restitui contravaloarea produsului achizitionat, mai putin taxele de transport aferente returului. Efectuarea platii contravalorii produsului returnat se va efectua in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat, conform prevederilor legale in vigoare. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata, in contul bancar indicat de client pentru returnarea sumei. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

În cazul returnării articolelor comandate, se va percepe o taxă fixă de 15 lei/comanda ce se va scădea din valoarea bunurilor achiziționate. In cazul inlocuirii unui produs, se va percepe o taxe de 30 lei/comanda (15 lei taxa de expediere a noului produs + 15 lei taxa de retur).

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0740193626.

 

Transport şi plată

Livrarea produselor se face prin prin curier rapid, pentru orice locaţie de pe teritoriul României. Taxele de livrare se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate produsele comandate, sau, în cazul în care cel puţin un produs nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Transportul şi alte opţiuni de livrare prin curier rapid sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Preţurile speciale per produs şi pachetele promoţionale sunt valabile pentru orice tip de comandă, indiferent de adresa de livrare.

 

Comenzi din afara României

Acceptăm şi comenzi din străinătate, însă preţurile şi taxele pentru livrarea în afara României sunt diferite de cele interne, afişate online pe site. Dacă adresa dvs. de livrare este în altă ţară şi doriţi să faceţi o comandă, desigur că o puteţi face, urmând ca noi să vă comunicăm în cel mai scurt timp detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, acceptăm şi plata online prin cărţi de credit.

 

Informaţii de contact

Website-ul www.piese.com.ro este dezvoltat de SC Gealco Motors SRL.
Datele de identificare pentru firma noastră sunt:

Nr. înreg.: J32/448/08
Cod Unic Înreg.: Ro 23521512
Cod IBAN: RO89 BTRL 0330 1202 J885 23XX
Banca: Transilvania, Sibiu
Sediu: str. A.I. Cuza nr. 1, Sibiu
Showroom: str. Semaforului nr. 30A, Sibiu

Site-ul de prezentare pentru firma noastră este: www.gealcomotors.ro.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să utilizaţi formularul de contact sau adresele de email şi numerele de telefon afişate în pagina de contact pentru piese scutere.

 
Continuă
0 produse
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

ANPC | GDPR | Confidențialitatea datelor

Copyright © 2024 Piese.com.ro & Echipamente Moto

Designed and powered by Webgraphic

 a fost afişată în 0.134 secunde. Pagina despre Despre noi şi alte informaţii - magazin online cu piese scutere