Confidenţialitate - magazin online cu piese scutere

Contactaţi-ne! 0740-19.36.26

Piese scutere

Gealco Motors: motors and accesories     Casti MT Helmets

Cautare dupa model
Confidenţialitate


Confidenţialitate    

Ne rezervăm dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, produse comandate, etc pe termen nedefinit.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon in termen limita de 24 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit articol. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Piese.com.ro nu se face raspunzatoare pentru colete primite in stare deteriorata datorita proaste manipulari din partea Postei Romane sau a firmei de curierat. Produsele pot fi returnate in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave. In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce produsul (produsele) in cauza ne sunt returnate.

Continuă
0 produse
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

ANPC: www.anpc.gov.ro

Copyright © 2023 Piese.com.ro & Gealco Motors

Designed and powered by Webgraphic

 a fost afişată în 0.178 secunde. Pagina despre Confidenţialitate - magazin online cu piese scutere